AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil polise yakalanmak

Kahve falında sivil polise yakalanmak

Kahve falında sivil polise yakalanmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, manevi mutluluğu tadacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, amacına ulaşabileceğine tabir olunur.

Kahve falında sivil polise yakalanmak gördüyseniz:

  • Unutmayın, her olayda geçmişi referans alamazsınız.

Kahve falında sivil polise yakalanmak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivil polis görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında sivil polis olmak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, zorluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sivil polisten kaçmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sivil polisle konuşmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir