AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, işlerini boşvereceğine işarettir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polise yakalanmak lüksünün artacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sivil polis görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Kahve falında sivil polisten kaçmak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, başka alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivil polis olmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine inanılır.

Kahve falında sivil polisle konuşmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir