AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil polis görmek

Kahve falında sivil polis görmek

Kahve falında sivil polis görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, hanesine huzurun dolacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında sivil polis gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği gibi yapılabilmesi için gerekli şeyleri sıralamak ya da bahaneler bulmak yerine, yararlı planlar yapmanız daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sivil polis görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında sivil polise yakalanmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, duaların kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polis olmak makam ve rütbe edineceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak beddua ve ah alacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hasret çekenlerin buluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivil polisle konuşmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir