AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil polis olmak

Kahve falında sivil polis olmak

Kahve falında sivil polis olmak isteklerine kulak vereceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, talihinizin artacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında sivil polis olmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında sivil polisten kaçmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına yorulur.

Kahve falında sivil polisle konuşmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivil polis görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına inanılır.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polis olmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına inanılır.

Kahve falında sivil polise yakalanmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir