AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil polis olduğunu görmek

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivil polis olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak hayırlı kapıların açılacağına, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Kahve falında sivil polisle konuşmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sivil polis görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sivil polis olmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, doğru kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sivil polise yakalanmak iyiliğe kavuşacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir