AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sonradan da çok üzüleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Kahve falında sivil kıyafetli asker gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek her şeyin yolunda gideceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında sivil asker görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında sivil asker olmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri sivil görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sivil general görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sivil subay görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında sivil polis görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir