AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil asker olmak

Kahve falında sivil asker olmak

Kahve falında sivil asker olmak onu yalnız bırakmayacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, karlı işler alacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hak yemeyeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil asker olmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Kahve falında sivil asker görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, evlerindeki huzurun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil asker olmak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sivil polisle konuşmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında sivil polis görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri sivil görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir