AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri sivil görmek

Kahve falında askeri sivil görmek

Kahve falında askeri sivil görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri sivil gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Kahve falında askeri sivil görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında sivil polis olmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek hata yapılacağına, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil asker görmek şansın çalışmaya başlayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivilc görmek kendini çok iyi hissedeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek çok iyi yerlere geleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sivil asker olmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, spora başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir