AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil general görmek

Kahve falında sivil general görmek

Kahve falında sivil general görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Kahve falında sivil general gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Kahve falında sivil general görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında general elbisesi giymek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kendini general görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, hayıflanacağına yorulur.

Kahve falında generalle konuşmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında general görmek hataların düzeltileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında general olmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sivil polise yakalanmak zarar göreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sivil polis görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir