AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil asker görmek

Kahve falında sivil asker görmek

Kahve falında sivil asker görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, deneyim kazanacağına, hayatının daha kolay olacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivil asker gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında sivil asker olmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına işarettir.

Kahve falında sivil asker görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sivil general görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında sivil polisten kaçmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sivil komutan görmek âlim kimselerden feyz alacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine inanılır.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir