AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil subay görmek

Kahve falında sivil subay görmek

Kahve falında sivil subay görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, daima zinde ve genç kalacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sivil subay gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında sivil subay görmek günden güne kazancının artacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında sivil polis olduğunu görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında sivil asker olmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polise yakalanmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivilc görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına alamet eder.

Kahve falında sivil polis olmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında askeri sivil görmek maceralara atılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir