AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivil komutan görmek

Kahve falında sivil komutan görmek

Kahve falında sivil komutan görmek büyük kazanç elde edeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında sivil komutan gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Kahve falında sivil komutan görmek işlerin hafifleyeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sivilc görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında sivil kıyafetli asker görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında okula sivil gitmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivil subay görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında askeri sivil görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivil polisle konuşmak kötü halden iyi hale geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir