AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaklarını kırmızı görmek

Kahve falında yanaklarını kırmızı görmek

Kahve falında yanaklarını kırmızı görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanaklarını kırmızı gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kırmızı yanaklı bebek görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında yanakları kırmızı görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanaklarını kırmızı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı yanak görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında al yanak görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanak yanağa öpüşmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yanaktan öpüşmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işarettir.

Kahve falında yanaktan okşanmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir