AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmanlık görmek

Kahve falında şişmanlık görmek

Kahve falında şişmanlık görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Kahve falında şişmanlık gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalettir.

Kahve falında şişman bebek görmek ticaretinin açılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü şişman görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında şişmanken zayıflamak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini şişmanlamış görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalet eder.

Kahve falında şişman adamla evlenmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında şişman yılan görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında çok şişman adam görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir