AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini şişmanlamış görmek

Kahve falında sevdiğini şişmanlamış görmek

Kahve falında sevdiğini şişmanlamış görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini şişmanlamış gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Kahve falında sevdiğini şişmanlamış görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında şişman bebek sevmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini şişman görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman inek görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kendi işinin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet eder.

Kahve falında şişmanlık görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü şişman görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir