AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şişman adam görmek

Kahve falında çok şişman adam görmek

Kahve falında çok şişman adam görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında çok şişman adam gördüyseniz:

  • Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor.

Kahve falında şişman bir adam görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çok şişman adam görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında şişman bebek sevmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını şişman görmek mevkie edineceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında şişman tavuk görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında şişman insanlar görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman erkek bebek görmek sorunların çözüleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir