AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman bebek görmek

Kahve falında şişman bebek görmek

Kahve falında şişman bebek görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, hayattan daha zevk alacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman bebek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında şişman bebek sevmek büyük düşüneceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman bebek görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, duygularının karşılığını alamayacağına inanılır.

Kahve falında şişman bebek doğurmak mutlu olunacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret eder.

Kahve falında şişman erkek bebek görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalettir.

Kahve falında kızını şişman görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini şişman görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu şişman görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını şişman görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir