AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, geriye doğru gideceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman gördüyseniz:

  • Bazı duygularınızda değişim olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında şişman sevgili görmek küskünlüklerin oluşacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini şişman görmek zor günlerin geride kalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi şişman görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında şişman birine sarılmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında şişman kadın görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman bir insan görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında şişman balık görmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir