AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman adamla evlenmek

Kahve falında şişman adamla evlenmek

Kahve falında şişman adamla evlenmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sermaye elde edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalettir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında şişman adamla evlenmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında çok şişman adam görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında şişman bir adam görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında şişman biriyle evlenmek sorunlarının da çözüleceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamla evlenmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dul adamla evlendiğini görmek ağız tadı ile yaşanacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir