AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın zayıfladığını görmek

Kahve falında akrabanın zayıfladığını görmek

Kahve falında akrabanın zayıfladığını görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sıkıntıların azalacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Kahve falında akrabanın zayıfladığını görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin zayıfladığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kilolu birinin zayıfladığını görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın zayıfladığını görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının zayıfladığını görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir