AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün zayıfladığını görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığının zayıfladığını görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının zayıfladığını görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin zayıfladığını görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın zayıfladığını görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını zayıfladığını görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir