AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü şişman görmek

Kahve falında ölüyü şişman görmek

Kahve falında ölüyü şişman görmek yaşamının tadını çıkaracağına, ticarete atılacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü şişman gördüyseniz:

  • Mali yönden ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü şişman görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işarettir.

Kahve falında şişman köpek görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman kedi görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini şişman görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kişiyi şişman görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini şişmanlamış görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalettir.

Kahve falında şişman bebek sevmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir