AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış görmek

Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış görmek

Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Kahve falında tanıdığını şişman görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, duaların kabul göreceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığın birini şişman görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, istediklerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini şişmanlamış görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman bebek görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında şişman yılan görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kişiyi şişman görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına yorulur.

Kahve falında birini çok şişman görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir