AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini şişman görmek

Kahve falında sevgilisini şişman görmek

Kahve falında sevgilisini şişman görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini şişman gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında şişman sevgili görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi şişman görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yeni bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini şişman görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet eder.

Kahve falında şişman adamla evlenmek her şeyin yolunda gideceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında şişman tavuk görmek büyük borçlara girmeyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü şişman görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman olduğunu görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir