AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman olduğunu görmek

Kahve falında şişman olduğunu görmek

Kahve falında şişman olduğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, rahat nedir öğreneceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Kahve falında şişman olduğunu gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında şişman insanlar görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında şişman birini dövmek işlerin çok büyümeyeceğine, yönetici makamına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman kedi görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yorulacağına delalettir.

Kahve falında şişman gelin görmek mutluluk bulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini çok şişman görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü şişman görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kişiyi şişman görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir