AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi şişman görmek

Kahve falında sevgiliyi şişman görmek

Kahve falında sevgiliyi şişman görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kızına daima sahip çıkacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi şişman gördüyseniz:

  • Stresli ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi şişman görmek feraha ereceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini şişman görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, sorunların yakında son bulacağına işarettir.

Kahve falında şişman sevgili görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında şişman bir kadın görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi şişman görmek esenliğe kavuşacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman birine sarılmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine yorulur.

Kahve falında şişman yılan görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir