AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman bir erkek görmek

Kahve falında şişman bir erkek görmek

Kahve falında şişman bir erkek görmek kurulu düzenin bozulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, terslik yaşayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında şişman bir erkek gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Kahve falında şişman erkek bebek görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işarettir.

Kahve falında şişman bir erkek görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulur.

Kahve falında şişman erkek görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini şişman görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret eder.

Kahve falında şişman bebek doğurmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında şişman birine sarılmak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında şişmanken zayıflamak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sermaye elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir