AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman inek görmek

Kahve falında şişman inek görmek

Kahve falında şişman inek görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, maddi gücünün azalacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman inek gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında şişman inek görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman kadın görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman erkek görmek yokluk çekeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında şişmanlamış olmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini şişman görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına delalet eder.

Kahve falında şişman görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir