AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şişman kadın görmek

Kahve falında çok şişman kadın görmek

Kahve falında çok şişman kadın görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, zengin olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında çok şişman kadın gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında şişmanlamış kadın görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında şişman bir kadın görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek insanlardan uzaklaşılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok şişman kadın görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman kadın görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına inanılır.

Kahve falında şişman kedi görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir