AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman arkadaş görmek

Kahve falında şişman arkadaş görmek

Kahve falında şişman arkadaş görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, saygınlığına leke sürüleceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, keyfinin olmayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında şişman arkadaş gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da ortaklık gelecek vaat ediyor.

Kahve falında şişman arkadaş görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını şişman görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını şişmanlamış görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında aynada kendini şişman görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, iyi şartlarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman inek görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında şişman yılan görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sözlerinden çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında zayıf olan birini şişman görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını şişman görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir