AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman kedi görmek

Kahve falında şişman kedi görmek

Kahve falında şişman kedi görmek hastalıklarını yeneceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, hile ile mal elde edeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, daha sık bir araya geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman kedi gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında şişman kedi görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında şişman sevgili görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına inanılır.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişmanlamış kadın görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında şişmanlık görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini şişman görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir