AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmanlamış kadın görmek

Kahve falında şişmanlamış kadın görmek

Kahve falında şişmanlamış kadın görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işarettir.

Kahve falında şişmanlamış kadın gördüyseniz:

  • Gerçekler tartışmaların önüne geçebilir.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek kişinin bundan zarar göreceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında şişman bir kadın görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çok şişman kadın görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmanlamış kadın görmek ticarette başarılı olacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Kahve falında şişman kadın görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına inanılır.

Kahve falında şişman inek görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir