AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman bir insan görmek

Kahve falında şişman bir insan görmek

Kahve falında şişman bir insan görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, kısa süreli karlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman bir insan gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında şişman insanı zayıf görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında şişman insanlar görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı şişman görmek namaz kılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında şişman bir insan görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendini çok şişman görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir