AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, zenginliğinin süreceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman kadın ve erkek gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında şişman kadın ve erkek görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında şişman kadınla evlenmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişman kadını zayıf görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişmanlamış kadın görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında çok şişman kadın görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında şişman kadın görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişman bir kadın görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman erkek görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir