AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını şişman görmek

Kahve falında kızını şişman görmek

Kahve falında kızını şişman görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kızını şişman gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında kızını şişman görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kızını şişmanlamış görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah şişman kedi görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi şişman görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, verimli olacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf insanı şişman görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişman bacak görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi şişmanlamış görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına yorulur.

Kahve falında zayıf birini şişmanlamış görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir