AnaSayfa / Genel / Kahve falında sisli oda görmek

Kahve falında sisli oda görmek

Kahve falında sisli oda görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sisli oda gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında sisli oda görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulur.

Kahve falında havayı sisli görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük sis görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sis yapmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Kahve falında cam siseler görmek sağlığından olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz sis görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sis görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir