AnaSayfa / Genel / Kahve falında havayı sisli görmek

Kahve falında havayı sisli görmek

Kahve falında havayı sisli görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havayı sisli gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havayı sisli görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Kahve falında sis hava görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında sisli hava görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada sis görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sisli orman görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında sis ve yağmur görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yoğun sis görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir