AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sis görmek

Kahve falında büyük sis görmek

Kahve falında büyük sis görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sis gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında büyük sis görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, şansının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek sıkıntılarının geçeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında denizi sisli görmek fal sahibinin kazancının artacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sisli dağ görmek yıpranacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağda sis görmek ters giden durumların düzeleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siste yürümek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, içebileceğine işarettir.

Kahve falında yoğun sis görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında sis ve yağmur görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir