AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam siseler görmek

Kahve falında cam siseler görmek

Kahve falında cam siseler görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, büyüyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında cam siseler gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında cam siseler görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sis içinde kalmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sis duman görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kara sis görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında sisli yolda araba görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet eder.

Kahve falında sisli deniz görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sis bulutu görmek aile hayatının bozulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında sis hava görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir