AnaSayfa / Genel / Kahve falında sis görmek

Kahve falında sis görmek

Kahve falında sis görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sis gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında denizi sisli görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında sisli oda görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada sis görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kar sis görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında sisman insan görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sis duman görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duman sis görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, maddi imkânlarının azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir