AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sis görmek

Kahve falında beyaz sis görmek

Kahve falında beyaz sis görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sis gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında beyaz sis görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve sis görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında sisli hava görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sis bulutu görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet eder.

Kahve falında sisli yolda araba görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cam siseler görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sis görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir