AnaSayfa / Genel / Kahve falında sisli havada araba kullanmak

Kahve falında sisli havada araba kullanmak

Kahve falında sisli havada araba kullanmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, başarılarının azalacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sis hava görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada sis görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında havayı sisli görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında sisli hava görmek merdiven atlayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret eder.

Kahve falında sisli yolda araba görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında karlı havada araba kullanmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir