AnaSayfa / Genel / Kahve falında sis yapmak

Kahve falında sis yapmak

Kahve falında sis yapmak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, zor bir duruma düşüleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet eder.

Kahve falında sis yapmak gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Kahve falında sis yapmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sis görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sisli dağ görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda sis görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalettir.

Kahve falında büyük sis görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak büyük bir adım atılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet eder.

Kahve falında duman sis görmek işlerinin kötüye gideceğine, sevinçli haberler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sisli görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir