AnaSayfa / Genel / Kahve falında sisli dağ görmek

Kahve falında sisli dağ görmek

Kahve falında sisli dağ görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sisli dağ gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Kahve falında sisli dağ görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında dağda sis görmek önünü açacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara sis görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sis görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde sis görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sisli yolda araba görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sis ve yağmur görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sis bulutu görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir