AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sis görmek

Kahve falında kara sis görmek

Kahve falında kara sis görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, gülen yüzünün de solacağına, gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara sis gördüyseniz:

  • Alışılmadık iş birlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Kahve falında kara sis görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizi sisli görmek rahatının da yerine geleceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında sis duman görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sisli yol görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Kahve falında sisli bulut görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında birini sislemek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir