AnaSayfa / Genel / Kahve falında sis ve yağmur görmek

Kahve falında sis ve yağmur görmek

Kahve falında sis ve yağmur görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sis ve yağmur gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Kahve falında sis ve yağmur görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalet eder.

Kahve falında siste yürümek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, lüks, konfor içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kar ve sis görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sis görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sis yapmak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sisman insan görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında duman sis görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında havayı sisli görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir