AnaSayfa / Genel / Kahve falında sisli yolda araba görmek

Kahve falında sisli yolda araba görmek

Kahve falında sisli yolda araba görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Kahve falında sisli yolda araba görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak aksi takdirde çok üzüleceğine, ilerleyemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sisli oda görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında havayı sisli görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulur.

Kahve falında sis yapmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında duman sis görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siste yürümek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir