AnaSayfa / Genel / Kahve falında sis bulutu görmek

Kahve falında sis bulutu görmek

Kahve falında sis bulutu görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalettir.

Kahve falında sis bulutu gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında sisli bulut görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sis bulutu görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate inanılır.

Kahve falında dağda sis görmek kazançların artacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında sis duman görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sisli görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, zorlukları aşacağına delalettir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sisli oda görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına inanılır.

Kahve falında cam siseler görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir