AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde sis görmek

Kahve falında denizde sis görmek

Kahve falında denizde sis görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yokluk içine düşeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde sis gördüyseniz:

  • Her ne kadar olaylar istendiği gibi gitmese de, moralinizi bozmak yerine, diğerlerine moral veriyor olma rolüne geçmenizde fayda var.

Kahve falında denizde sis görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında sisli deniz görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizi sisli görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sis görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sisli bulut görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük sis görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, zinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siste yürümek garanti olacak bir yer edineceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kar sis görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir