AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda sis görmek

Kahve falında dağda sis görmek

Kahve falında dağda sis görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda sis gördüyseniz:

  • Bazen hayat hepimizi haddinden fazla yoruyor.

Kahve falında sisli dağ görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağda sis görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sislemek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sis görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizi sisli görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulur.

Kahve falında sisli yol görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında sisli yolda araba görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam siseler görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir